HUIDIGE STATUS

Ik neem graag nieuwe projecten aan.

What I've been up to
Sinds 2008 houd ik me bezig met design, fotografie, video's maken en muziek. Door de jaren heen heb ik veel geleerd door nieuwsgierig te zijn en tutorials te volgen. Daarnaast heb ik de MBO opleiding 'Mediavormgever' en de HBO opleiding 'Communication & Multimedia Design' afgerond.

Na de MBO opleiding heb ik een tussenjaar genomen om te werken als freelancer en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ‘SW designs.’.

Tijdens mijn studie ben ik bij 3 van de 5 bedrijven blijven werken na de stageperiode. In deze tijd heb ik aan veel verschillende opdrachten gewerkt. Dit is niet terug te vinden in mijn portfolio (copyrights), maar ik heb o.a. ervaring met branding, web design, UI/UX design, drukwerk en alles daartussenin. 
Bij het laatste bedrijf X-Ingredient had ik een vast contract. Ik heb hier met veel plezier gewerkt, tot het moment dat ik samen met mijn vriendin een wereldreis van een jaar ging maken. Helaas kwam er abrupt een einde aan deze reis (corona) en heb ik weer ruimte voor nieuwe opdrachten.
Interesse in een samenwerking?
Mail, bel of DM me!
simonwijers@gmail.com
06 175 199 79
Sparrendreef 12 - 609
5807 EK Oostrum
Persoonlijke Instagram
KERNVAARDIGHEDEN
​​​​​​​Branding

Wat is je identiteit en wat wil je uitstralen? Laten we ervoor zorgen dat het complete plaatje klopt. Een sterk logo, herkenbaarheid, de juiste uitstraling en een compleet huisstijl pakket.

Webdesign

Een website is meer dan informatie geven in een mooi jasje. Welke strategie zit erachter en hoe val je op? 


UI/UX design

De combinatie van visueel ontwerp en interactie ontwerp. Hoe ziet het eruit en hoe werkt het?


Fotobewerking

Iets wat ik ook graag doe in mijn vrije tijd. Een gewone foto naar de wauw factor tillen met Lightroom en Photoshop.
OOK LEUK
Video editing

Bezig zijn met Premiere Pro en After Effects: I love it! Ik hou ervan om in post-productie mijn video's zo goed mogelijk uit de edit te laten komen. Na 6 maanden reizen heb ik genoeg gefilmd om toffe video's in elkaar te zetten.


Illustreren

Illustraties maken in Illustrator is iets waar ik me de laatste tijd mee bezig hou. Ik wil nog veel leren, dus kijk veel tutorials en probeer mezelf steeds te verbeteren.


HTML/CSS

Door de jaren heen heb ik de basis geleerd. Ik ben echter geen front-ender. Maar ik vind het zeker interessant.


Muziek

Ik draai graag plaatjes en heb een aantal mixtapes gemaakt. Daarnaast houd ik me graag bezig met sound design wanneer ik video's aan het maken ben.
Ervaringen van klanten
De samenwerking was echt top! Je hebt mijn mooie vak zo goed in beeld gebracht en waardevolle tips gegeven, maar bovenal wist je je goed in te leven wat mijn wensen waren. Trots op het resultaat!
Dus zoek je nog een betrouwbare hardwerkende webdesigner: Simon is vriendelijk, werkt stipt en snel door, is krachtig in zijn communicatie en kan prachtige foto’s en video’s maken. Een parel onder de designers!

- Jolanda Kloet   |   ​​​​​​​www.kinesiologiebalans.nl
Simon heeft voor mij de site gebouwd en de huisstijl aangepast. Ik ben heel tevreden met het resultaat en ook met de weg ernaar toe.
Waar ik zo verrast over ben is dat Simon zonder mij te ontmoeten precies dat heeft weten te creëren wat ik wilde. We hebben alleen via telefoon en mail contact gehad. Blijkbaar is dat al voldoende voor hem om aan te voelen en af te kunnen stemmen op mijn vraag.

- Yvonne Poels   |   www.yvonnepoels.nl
Simon heeft voor ons een responsive site gemaakt met een professionele uitstraling, aansluitend bij onze wensen om het persoonlijk, enigszins speels en toegankelijk te houden. We zijn erg tevreden over het proces en het resultaat. De communicatie verloopt soepel en snel, waarbij Simon meedenkt om tot een passend resultaat te komen.

- Jules Wijers   |   www.bijbiezonder.nl
Back to Top